Accessoires aanhangers

Caravan sloten kopen

Het beveiligen van een caravan is belangrijk! U wilt toch niet meemaken dat uw caravan wordt gestolen of dat ongewenste bezoekers een binnen een kijkje kunnen nemen? Bij DoubleLock kunt u terecht voor alle soorten caravan sloten. Disselsloten voorkomen dat uw caravan, kar of vouwwagen zomaar meegenomen kan worden. Disselsloten sluiten de dissel, de hendel en het kogelgat, af en dat maakt stelen erg moeilijk. Beveiligen kan ook door een wielblok of wielklem te plaatsen. DoubleLock biedt ook producten aan die het aankoppelen van uw caravan versimpelen. Er zijn bij DoubleLock sloten met een SCM keurmerk of zonder dit keurmerk beschikbaar.

 

Aanhanger slot | Trailer slot kopen

Een goede beveiliging van uw aanhanger of trailer is van groot belang. U kunt uw aanhanger of trailer beveiligen door een slot te plaatsen. Zo kunt u een aanhangerslot of trailerslot aanschaffen in de vorm van een disselslot. Disselsloten sluiten de dissel, de hendel en het kogelgat af en dat zorgt ervoor dat uw trailer of aanhanger niet zomaar meegenomen kan worden. U kunt ook kiezen voor een beveiliging door middel van een wielblok of wielklem. DoubleLock biedt sloten met en zonder een SCM keurmerk aan.

 

Vrachtwagen slot | Bestelwagen slot kopen

Wilt u uw vrachtwagen, bestelwagen of container goed beveiligen? Bij DoubleLock vindt u sloten voor alle soorten voertuigen! Vracht- en bestelwagens kunnen beveiligd worden door een DoubleLock op de trekhaak te plaatsen. Daardoor is het openen van de achterklep of deuren niet meer mogelijk. Ook voor (zee)containers zijn er containersloten beschikbaar. Naast deze opties, vindt u hieronder nog meer soorten sloten voor vracht- en bestelwagens.