Betalingsmogelijkheden

Het betalingsverkeer van JSK Handelsonderneming wordt snel en veilig afgehandeld door de betaalkassa Mollie.

JSK Handelsonderneming accepteert betalingen per credit card (Visa, Master en JCB), iDeal, Sofort, PayPal en vooruitbetaling.

 

Bankoverschrijving

Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van de JSK Handelsonderneming. Dit kan bijvoorbeeld met een overschrijvingsformulier of internetbankieren van uw bank. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van JSK Handelsonderneming gestort is. Vermeld je ordernummer en naam bij een overboeking.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland heeft u de IBAN en BIC codes nodig.
IBAN: NL27RABO0102224668
BIC: RABONL2U

 

Mastercard, Visa, JCB:

Indien u kiest voor een betaling voor ontvangst van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.


 

iDeal:

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij JSK Handelsonderneming volledig gratis.


 

DIRECTebanking:

Directebanking Indien u kiest voor DIRECTebanking.nl heeft u een tal van voordelen. Het is eenvoudig, veilig en snel. U kunt zorgeloos op het internet kopen. U profiteert niet alleen van een directe levering maar ook van de klantbeveiliging.

DIRECTebanking.nl behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. DIRECTebanking.nl biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continue door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast bent u bij elke aankoop via DIRECTebanking.nl tegen datadiefstal verzekert.

U hoeft zich NIET bij DIRECTebanking.nl te registreren om DIRECTebanking.nl als betaalmethode te kunnen gebruiken.