Ruilen & Retourneren

Als de kwaliteit, de kleur* of de maat van een product dat u besteld heeft niet goed is, kunt u dit product ruilen. Ruilen vindt plaats binnen 3 dagen, op basis van gedeelde of uw portokosten. U kunt het betreffende artikel in de enveloppe of doos terugsturen naar:

 

JSK Handelsonderneming
Postbus 217
1130 AE Volendam
T +31 (0)12 345 6789
E info@jskhandelsonderneming.nl

 

Wij verzoeken u ons telefonisch of per e-mail op de hoogte te stellen van het product dat u wilt ruilen. Daarnaast vragen wij u met het retour te zenden product een notitie mee te sturen met daarin het bestelnummer van het teruggestuurde artikel en de artikelen die u van ons wilt terugontvangen.
Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakketje af bij een postkantoor. Wij zullen de nieuwe producten naar u toesturen als uw pakketje binnen is. De portokosten zijn ten alle tijden voor uw rekening.


 

Retourneren

Niet goed – geld terug 
Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze producten binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Dit is echter alleen mogelijk indien u ons voorafgaand een e-mail stuurt. Stuur met de retourzending een print mee van onze bevestiging, deze ontvangt u nadat u er melding van heeft gemaakt dat u een product retour wilt zenden. Vermeldt daarnaast uw bankrekeningnummer en de plaats van uw bank. Wij willen u vragen ook de reden van retour te vermelden, zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren. Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 5 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

 

Er wordt niet geruild of teruggenomen indien:
• De producten gebruikt en/of gewassen zijn
• U zelf heeft getracht een gebrek te herstellen
• U de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd

 

*Kleur
JSK Handelsonderneming probeert de kleuren en kwaliteiten van de producten zo waarheidsgetrouw mogelijk af te beelden. Omdat de kleurinstellingen, de mogelijkheden van uw beeldscherm, lichtval en het soort beeldscherm dat u gebruikt voor afwijkingen kunnen zorgen, is al het beeldmateriaal bij wijze van voorbeeld getoond. Kleuren en modellen kunnen in de praktijk licht afwijken.

 

 

Retourformulier -> Klik hier