Verhuur Uitwijkconsole set Euroscaffold - JSK Handelsonderneming

Verhuur Uitwijkconsole set Euroscaffold

Code:
156130340aHU
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

5,00
 
156130340aHU

Verhuur Uitwijkconsole set Euroscaffold

 

Geen acrobatische toeren meer om bij de dakkapel te komen, op een veilige en verantwoorde manier aan het werk met de eenvoudig te monteren uitwijkconsole. De uitwijkconsole wordt afgesteund door spindels met beschermrubbers. De breedte is altijd gelijk aan de breedte van uw steiger.

 

Zeer handig hulpmiddel om dakkapellen en schuine daken bereikbaar te maken vanaf een rolsteiger.
De dakconsole is op snelle en makkelijke wijze te monteren op ieder hoogte.

 

U kunt de dakconsoles aan de buitenkant van de rolsteiger vastklemmen met de stalen draaikoppeling. De halve maan aan de onderzijde rust tegen de staander en het t-stuk leunt op het dak. Het kunststof omhulsel van het t-stuk voorkomt beschadigingen aan het dak.

 

De dakconsole set kunt u gebruiken in combinatie met uw standaard steigermateriaal. Als leuning kunt u zowel de standaard opbouwframes, leuningen als losse buizen met koppelingen gebruiken.

 

Dakconsole - Uitwijkelement

De dakconsole is geschikt voor ieder type steiger.Een set bestaat uit 2 steunen en een verlengstuk.
De dakconsole is niet geschikt om vrij hangend gebruikt te worden.

 

Deze Dakconsole voldoet ruim aan de Norm (N)EN 1004. Rolsteiger Dakconsole Set 135 is Altrex passing en past op elke standaard uitvoering (Altrex passing).

 

  • Uitwijkconsole universeel
  • verstelbaar 75-135

 

Is eventueel in combinatie te gebruiken met een set dakschragen(zie foto's)

 

Prijzen:

Huurprijs complete set - dag : € 5,00

Huurprijs complete set - p.w.: € 25,00

 

Alle prijzen zijn excl. BTW en excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessories en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen. Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 168 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.