Besparing 11%
Voorkom inloopvuil met de zelfklevende TackMat

Voorkom inloopvuil met de zelfklevende TackMat

Code:
Geplaatst 9:12 uur
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

79,00
  89,00
Geplaatst 9:12 uur

Voorkom inloopvuil met de zelfklevende TackMat

 

Voorkom inloopvuil door middel van de handige Curtain-Wall Tackmat. Dat is een zelfklevende deurmat in twee afmetingen met 30 of 60 genummerde kleeflagen in een herbruikbaar frame. U voorkomt hiermee heel eenvoudig de verspreiding van gruis en stof via de schoenzolen en rollend materieel.

Ten eerste past dit in de wetgeving rondom fijnstof. Ten tweede bewijst u uw opdrachtgever een dienst door tijdens een verbouwing of renovatie de rest van het gebouw schoon te houden.

Representatief
De TackMat houdt maar liefst 90% van het inloopvuil vast. Ook is de TackMat representatief. Opdrachtgevers stellen het immers op prijs als u rekening houdt met hun woon- en werkomgeving én u kunt de TackMat gebruiken als reclamemiddel. Deze is namelijk eenvoudig te voorzien van uw bedrijfsnaam en logo.

Informatie
De Curtain-Wall TackMat is onderdeel van het Curtain-Wall stofdichte afschermsysteem en is verkrijgbaar bij professionele bouwmarkten, ijzerwarengroothandels en schildergroothandels.

Meer informatie kunt u krijgen in onze uitgebreide documentie op aanvraag. Stuur ons vrijblijvend een mail. : info@jskhandelsonderneming.nl

 

 

Bron: Renovatieprofs 21-06-2106

Geplaatst door: Carlos Sterk