Schroefstempel Stut Alone XL - 601500 - JSK Handelsonderneming

Schroefstempel Stut Alone XL - Gevelondersteuning compleet met Euro stempel 2440-4200 mm 601500

Code:
601500
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

601500

Gevelondersteuning compleet met Euro stempel 2440-4200 mm

 

Omschrijving Schroefstempel Stut Alone XL

De schroefstempel Stut Alone is er nu eindelijk ook in XL-uitvoering! Met een totale hoogte van meer dan 4 meter is de Stut Alone XL ideaal voor wie de standaardhoogte van 3 meter van de gewone Stut Alone niet toereikend is.

 

Stut Alone XL schroefstempel laat metselwerk onbeschadigd

De schroefstempel Stut Alone XL is ideaal voor het op een veilige manier tijdelijk ondersteunen van het metselwerk tijdens renovatiewerkzaamheden. Bij het renoveren van een huis dient het metselwerk namelijk volledig te worden ondersteund. Een groot voordeel van de Stut Alone XL is dat deze speciale stempel wordt geleverd met een stempelwip. Hiermee wordt het metselwerk tijdens renovatieklussen niet beschadigd. Ook achteraf stellen is niet langer nodig.

 

Met de Stut Alone XL bespaar je zowel tijd als geld

Een ander groot voordeel is dat de Stut Alone XL werkt middels het hefboomprincipe. Dankzij het grotere gewicht van 29 kilo dient de Stut ALone XL door twee personen te worden bediend. Het stellen is echter in een handomdraai gebeurd. Je bespaart hiermee dus niet alleen tijd, maar ook geld!

 

Veilig en uiterst duurzaam

De Stut Alone XL is erop gebouwd om vele jaren mee te gaan. Hij is namelijk volledig verzinkt. Roest is hiermee dus vrijwel uitgesloten. Verder is deze stempel uiterst veilig in het gebruik. Hij is namelijk Aboma-gekeurd, dus veilig voor gebruik op de bouwplaats!

 

Specificaties

  • Minimale lengte - 2440 mm
  • Maximale lengte - 4200 mm
  • Max. belasting uitgeschoven - 880 kg
  • Afstand gevel - stempel - 450 mm