Metselprofiel "PROFIEL-SUPPORT" | Profile Support met een werkende breedte van 14,5 tot 23,5 centimeter | per stuk geleverd

Metselprofiel "PROFIEL-SUPPORT" | Profile Support met een werkende breedte van 14,5 tot 23,5 centimeter | per stuk geleverd

Code:
1446010*
Beschikbaarheid:
Voorraad

 

19,99
 
1446010*

Metselprofiel "PROFIEL-SUPPORT" | Profile Support met een werkende breedte van 14,5 tot 23,5 centimeter | per stuk geleverd

 

Profile Support introduceert een gepatenteerde metalen gevelklem, die het stellen van profielen tot het eenvoudigste werk op de bouw maakt. Met een snelheid en nauwkeurigheid die tot op heden ongekend is. Een ringsleutel volstaat om de Profile Support vast op de gevel te klemmen. Profiel of schoor plaatsen, vastschroeven of spijkeren... klaar.

Ongeacht of het nu gaat om een vlakke gevel, een inwendige of een uitwendige hoek. Zelfs de gebruikte gevelsteen is niet van invloed. De Profile Support kent een werkende breedte van 14,5 tot 23,5 centimeter en past dus altijd. Doordat de gevelklem wordt geleverd met voorgeboorde gaten staan de profielen in no time vast en waterpas. Ook het aanbrengen van schoren wordt door de boorgaten vergemakkelijkt. De Profile Support werkt snel en zonder beschadigingen achter te laten.

Het werken met de Profile Support biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van de huidige manier van werken.

Allereerst levert deze nieuwe gevelklem u een enorme besparing op arbeid en dus op geld omdat het stellen van de profielen en het aanbrengen van schoren sneller en nauwkeuriger plaatsvindt.

U heeft minder meerwerk doordat het metselwerk niet wordt beschadigd. De Profile Support wordt namelijk geklemd en niet met spijkers in de voeg verankerd.

In een paar simpele stappen stelt u uw profielen.

 

Zorg ervoor dat het metselwerk 12 mm is uitgekrabd. Hierdoor heeft u een optimaal klemresultaat.
 

  1. Allereerst bepaalt u de plaats waar het profiel moet komen.
  2. U monteert de klem evenwijdig in de stoot- en lintvoeg en draait de twee schroeven met behulp van een ringsleutel 17 vast. Let op vast is vast!
  3. Door de voorgeboorde gaten in de klemvoet schroeft of spijkert u het profiel eenvoudig vast op de Profile Support.
  4. U zet het profiel waterpas.
  5. U brengt een tweede en derde klem aan op de gevel en bevestigt tenslotte schoren aan het profiel en zet deze vast op de tweede en derde klem.

 

Met de introductie van de Profile Support verandert de dagelijkse bouwpraktijk. De nieuwe, gepatenteerde gevelklem:

  1. bespaart tijd
  2. bespaart materiaal
  3. bespaart meerwerk en
  4. de klem is veilig en eenvoudig in gebruik